Home / Rheden-Regiobode / Kerstfeest in de Hemelen

Kerstfeest in de Hemelen

SPANKEREN – Belangstellenden zijn donderdag 20 december welkom in het gebouw de Kerkhorst in Spankeren voor een lezing over Het Kerstfeest in de Hemelen en een kleine instrumentale verrassing. In de lezing zal het gaan over ‘een bijzonder verhaal’ dat Jozef Rulof (1898-1952), medium en schrijver, in 1945 ontving van ‘gene zijde’. “Geestelijk-wetenschappelijk bezien een innemend verhaal”, aldus Gerrit Versluis uit Dieren, die de lezing organiseert. Jozef Rulof schreef verscheidene boeken over leven, dood en het hiernamaals. De lezing op 20 december duurt van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. De Kerkhorst is te vinden aan de Dorspweg 65a in Spankeren. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanmelden is gewenst en kan via joep_gb@hetnet.nl, tel. 0313 – 438129 of tel. 06 – 51539015.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.