Home / Rheden-Regiobode / Kerstdiensten in de kerk van Rozendaal

Kerstdiensten in de kerk van Rozendaal

ROZENDAAL – Traditiegetrouw vindt op 24 december de kerstnachtdienst in de kerk van Rozendaal om 21.00 uur plaats. In deze dienst, waarin vertrouwde liederen worden afgewisseld met nieuwe kerstliederen, gaat dominee Bram Grandia uit Doesburg voor. Na de dienst wordt een glas glühwein aangeboden. De volgende ochtend om 10.00 uur is er de gewoonlijke kerstmorgendienst. Voorganger is dominee Bert Bomer uit Doesburg. Er is voor deze dienst ook kinderoppas geregeld. Na afloop is er gelegenheid om samen koffie en thee te drinken in de Serre. Iedereen is welkom.

Lees ook

De Nachtwacht te zien op Rhederhof

RHEDEN – De bewoners van woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden konden onlangs een poosje genieten van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.