Home / Brummen-Regiobode / Kerstconcert Young Voices

Kerstconcert Young Voices

LOENEN – Het Popkoor Young Voices uit Eerbeek houdt op dinsdag 18 december een kerstconcert in de R.K. Kerk in Loenen. Het koor zingt een aantal nieuwe kerstnummers. De dirigent laat met het koor vrolijke, swingende kerstliedjes horen, afgewisseld met meer sfeervolle nummers. Het kerstconcert wordt begeleid door de eigen band met toetsenist en drummer. Iedereen is van harte welkom. De toegang is vrij, maar er wordt een vrijwillige financiële bijdrage gevraagd bij het verlaten van de kerk. Het concert duurt van 19.30 tot 20.30 uur.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.