Home / Nieuws / Kerstconcert Wilhelmina Spankeren

Kerstconcert Wilhelmina Spankeren

SPANKEREN – Het opleidingsorkest van muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren deed flink haar best tijdens het jaarlijkse kerstconcert in de Petruskerk. Zowel het opleidingsorkest als het fanfareorkest speelde traditionele en moderne kerstnummers. Er waren de nodige bezoekers op het optreden afgekomen. Beide orkesten staan onder de muzikale leiding van dirigent Christian Ansink. Na afloop was er gelegenheid voor het napraten onder het genot van een kopje koffie of limonade. De muziekvereniging kan altijd nieuwe muzikanten gebruiken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het secretariaat voor een gratis proefles via info@wilhelmina-spankeren.nl.

Foto: Han Uenk

www.wilhelmina-spankeren.nl

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.