Home / Brummen-Regiobode / Kerstconcert Vrouwenkoor Phoenix en Mannenkoor de IJsselzangers

Kerstconcert Vrouwenkoor Phoenix en Mannenkoor de IJsselzangers

ZUTPHEN / BRUMMEN – De zestig dames van het Brummense vrouwenkoor Phoenix brengen vrijdag 14 december een kerstconcert in de Walburgiskerk in Zutphen. Dit doen zij samen met de heren van de Zutphense IJsselzangers.

De beide dirigenten, Paul Michèl Tijssen en Klaas van der Hoeven, hebben met hun koren nationaal en internationaal bekende nummers ingestudeerd. Beide koren zingen apart, maar brengen ook een aantal nummers samen. Daarnaast leveren sopraan Marieke Haandrikman, tenor Harry Dolleman, pianiste Tatiana Laryna en organist Jeroen Pijpers een bijdrage aan het concert. Ook het publiek krijgt een aantal maal de gelegenheid mee te zingen met de koren.
Het concert in de Walburgiskerk begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij de leden van beide koren, maar ook bij Drogisterij Troost in Brummen en via www.ijsselzangers.nl. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen voor 5 euro mee.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.