Home / Rheden-Regiobode / Kerstconcert Velper Bach Ensemble

Kerstconcert Velper Bach Ensemble

VELP – Op zondag 16 december geeft Velper Bach Ensemble in samenwerking met het Resonet Ensemble een kerstconcert in de Grote Kerk in Velp. Er staan enkele beginkoren van Bachs cantates op het programma, delen uit het Magnificat en het ‘Ehre sei Gott’ uit het Weihnachtsoratorium. Daarnaast wordt werk uitgevoerd van Kodaly. Naast het begeleiden van het koor zal het Resonet Ensemble het dubbelvioolconcert van Bach en werken van Händel en Telemann ten gehore brengen. De algehele leiding is in handen van dirigent Frank Litjens. Het concert begint om 15.30 uur. De kerkdeuren zijn een half uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp of via de website www.velperbach.nl. In de voorverkoop kost een kaartje 17,50 euro. Bij de kerk 20 euro.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.