Home / Rheden-Regiobode / Kerstconcert RFC en Thomassen Mannenkoor

Kerstconcert RFC en Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het Thomassen Mannenkoor en Rhedens Fanfare Corps (RFC) verzorgen zondagmiddag 16 december hun jaarlijkse kerstconcert. Het concert begint om 15.30 uur en vindt plaats in de Dorpskerk in Rheden.

Deze keer worden de bezoekers bij het benaderen van de kerk verrast door zes midwinterhoornblazers die volgens traditie in de periode van advent op zoek zijn naar het licht en het donker willen verdrijven.
Het Thomassen Mannenkoor, onder leiding van Piet Cnossen, bijt daarna het spits af en laat werken horen van onder andere Schubert, Bruckner en Riedel. Ook zingen de mannen het Traseamus Usque Bethlehem van H. Cuyper. Na een podiumwisseling vervolgt Rhedens Fanfare Corps met onder andere composities van Jan en Jacob de Haan en Rieks van de Velde. De muzikanten sluiten het concert af met de Polar Express van Frank Bernaerts. Het fanfareorkest staat onder leiding van Harry van Bruggen.
De toegang tot het concert is vrij, wel wordt een collecte gehouden.

www.dorpskerkrheden.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.