Home / Doesburg-Regiobode / Kerstconcert MDVS Doesburg

Kerstconcert MDVS Doesburg

DOESBURG – Op zondag 16 december houdt Muziekkorps de Voormalige Schutterij uit Doesburg, na een jaar over geslagen te hebben, weer een kerstconcert. Het concert wordt gegeven in het St. Martinus Atrium te Doesburg. Het orkest speelt traditionele kerstliederen, maar ook een aantal wat minder bekende nummers. Als mooie afwisseling in het programma zal het Molukse zangkoor Imanu’el ook een aantal nummers voor haar rekening nemen. Zangeres Maria van der Post doet ook mee aan het kerstconcert. Iedereen is uitgenodigd om de kerstdagen muzikaal in te luiden. De eerste noten zullen worden gespeeld om 19.30 uur. De zaal gaat om 19.15 uur open en de toegang is gratis.

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.