Home / Belangrijk / Kerstconcert Koorschool en Vioolschool

Kerstconcert Koorschool en Vioolschool

VELP – Koorschool Katalin Szabo en Vioolschool Bos & Tjoelker geven samen een kerstconcert op zaterdagmiddag 15 december om 16.00 uur in het NPB gebouw aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. De leerlingen zijn van plan om er een sfeervol feest van te maken.

Er wordt veel gezongen en leerlingen van de Vioolschool spelen kamermuziek tijdens dit concert. De violisten zullen het spits afbijten met barokmuziek van Corelli, Purcell en De Winter van Vivaldi. Daarna volgt het Kinderkoor dat, naast kerstliederen, ook andere leuke stukken zingt die bij de leeftijd passen. Het koor zingt in het Nederlands, Engels en Italiaans, één- of tweestemmig. Hierna spelen de strijkers van de Vioolschool twee stukken, waaronder de kerstmelodie Away in a Manger. Het Jeugdkoor neemt daarna het stokje over met de melodie In Dulci Jubilo, Jazz Cantate en Dreaming, een licht klassiek stuk. Het Jeugdkoor eindigt met drie liederen in kerstsfeer.
De entree tot dit concert bedraagt 8 euro voor volwassenen. Kinderen tot zestien jaar mogen voor 4 euro mee. De kaartverkoop is aan de zaal.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.