Home / Rheden-Regiobode / Kerstconcert in de Visitatiekerk

Kerstconcert in de Visitatiekerk

VELP – Op zaterdag 15 december vanaf 19.30 uur wordt er een Kerstavondconcert gehouden in de OLV Visitatiekerk in de Emmastraat in Velp. Er zijn optredens van een projectkoor, solozangers en diverse musici op orgel, viool en cello. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Het projectkoor onder leiding van Eize Leertouwer brengt Oudhollandse kerstliederen ten gehore. Jonge violisten, leerlingen van Vioolschool Bos & Tjoelker spelen composities van onder andere Vivaldi en Corelli met drie violen en orgel. Frank van Merwijk speelt op het Grootorgel composities van Purcell en Heron. Walter Jansen komt met een kerstverhaal en leerlingen van Koorschool Katalin Szabo zingen die kerstliederen van onder anderen Gruber, Bert Happermont en James Bastien. Valentijn Jeukendrup brengt een suite van J.S. Bach voor cello ten gehore.

De organisatie van het concert is in handen van de RK kerk en Jansen & de Feijter. Het concert is vrij toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Deze komt na aftrek van de kosten ten goede aan de Actie Kersttas, waarbij levensmiddelen worden ingezameld voor mensen die het wat minder hebben. Het concert duur maximaal 1,5 uur.

Lees ook

Tuinconcert Trio Zauberflöte in Velp

VELP – Trio Zauberflöte speelt woensdag 4 augustus in de tuin van Boekhandel Jansen & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.