Home / Belangrijk / Kerstconcert Brummens Mannenkoor

Kerstconcert Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor geeft dit jaar het kerstconcert op zaterdag 22 december om 19.30 uur in De Oude Kerk in Brummen. Het koor staat onder leiding van dirigent Esther Gotink-van der Heijden

Popkoor No Dubio uit Brummen, dat onder leiding staat van Jurrien Zaagman, werkt aan het concert mee. Dat geldt ook voor het duo Para Eterno, eveneens uit Brummen, Gerard Geurts, de vaste pianist van het BMK, en Joop Neijenhuis, organist van de Oude Kerk. Het programma bestaat uit een aantal blokken met traditionele en ook modernere kerstliederen in diverse talen en uit samenzang onder begeleiding van het orgel.

Kaarten voor dit concert kosten 6 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Troost in Brummen, bij Primera Tabor in Eerbeek en bij de leden van het koor en – voor zover nog aanwezig – bij de ingang van de kerk. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur.

www.brummensmannenkoor.nl

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.