Home / Doesburg-Regiobode / Kerstbingo bij De Zonnebloem

Kerstbingo bij De Zonnebloem

HUMMELO – Sinterklaas was nog onderweg naar Spanje, maar de Kerstbingo van De Zonnebloem Hummelo-Keppel werd onlangs alweer gedraaid. De zaal van FF naar Steef in Hummelo was ondanks het slechte weer gezellig vol. Vele deelnemers waren toch door de regen en de storm gekomen of thuis opgehaald door een vrijwilliger van De Zonnebloem.
De prijzen waren onder meer geschonken door de middenstand uit Hummelo en omstreken. Zo werden flessen champagne, diner- en kortingsbonnen, bonbons, een kaasplank en kaarsen mee naar huis genomen door de gelukkige winnaars. De organisatie had ervoor gezorgd dat niemand zonder prijs de zaal zou verlaten.

Mw. Ria Tolhuisen, tel. 0314 – 380606

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.