Home / Rheden-Regiobode / Kerstavond in RK Kerk Velp

Kerstavond in RK Kerk Velp

VELP – OP zaterdag 15 december houden de RK Kerk en boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp voor de tweede maal samen een kerstavond in de kerk in de Emmastraat. Op het programma, dat om 19.30 uur begint, staat veel muziek en een kerstverhaal. Aan deze avond wordt meegewerkt door organist Frank van Merwijk, een projectkoor onder leiding van Eize Leertouwer, leerlingen van de Vioolschool van Saskia Bos & Martijn Tjoelker en leerlingen van de Koorschool van Katalin Szabo. Het programma duurt ruim een uur. Na afloop wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage. De opbrengst komt ten goede aan Actie Kersttas van de Voedselbanken.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.