Home / Belangrijk / Kerstattentie voor cliënten Buurtzorg

Kerstattentie voor cliënten Buurtzorg

BRUMMEN – Ieder jaar verrassen de medewerkers van Buurtzorg, team Brummen, hun cliënten met een leuke kerstattentie. Dit jaar besloten twee medewerksters om deze op een ludieke manier rond te brengen. Vermomd als de Kerstman en zijn lieftallige echtgenote, de Kerstvrouw, bezochten zij een groot aantal van de aan hun zorg toevertrouwde inwoners van Brummen en omstreken. Dit werd uiteraard zeer gewaardeerd. Het kerstpaar zelf had de grootste lol en beloofde aan allen om volgend jaar terug te komen.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.