Home / Belangrijk / Kerst op Middachten

Kerst op Middachten

DE STEEG – Dit jaar is Kasteel Middachten in De Steeg van woensdag 12 tot en met zondag 16 december in kerstsfeer te bezichtigen. Deze 31e editie van Kerst op Middachten wordt het kasteel extra uitbundig aangekleed met vele bijzondere en glorieuze bloemstukken.

Kerst op kasteel Middachten is elk jaar een bijzondere belevenis. Monumentale kerstbomen, kerstversieringen, guirlandes, honderden kaarsjes in de vensters van het kasteel, een levende kerststal en brandende vuren zorgen ervoor dat bezoekers zich eeuwen terug in de tijd wanen. Bloemdecorateur Sjacco Gerritsen en zijn medewerkers verwerken deze in het interieur van het kasteel. Nieuw zijn de miniconcerten, die elke dag worden gegeven in de zaal van het kasteel. Ook buiten vinden muziekoptredens plaats.
In het koetshuis en de bijgebouwen is een kerstmarkt met veel handgemaakte kunst- en streekproducten. In de wensboom kan iedereen een wens voor 2019 hangen. De mooiste wens wordt beloond met een overnachting in de B&B van het kasteel. Kinderen kunnen zelf hun broodjes bakken en zowel binnen als buiten zijn versnaperingen te koop.
Een bloemrijke kerst is van woensdag 12 tot en met vrijdag 16 december dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro per persoon. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen voor 5 euro naar binnen en CJP- en BGL vip-kaarthouders voor 7,50 euro per persoon. Voor groepen vanaf 15 personen kan een arrangement op maat gemaakt worden.

info@middachten.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.