Home / Nieuws / Kerst met lichtjes op de Expeditie

Kerst met lichtjes op de Expeditie

DIEREN – Basisschool de Expeditie in Dieren veranderde voor het kerstfeest woensdag 19 december langzaamaan in een sprookjeswereld. Er brandden lichtjes en knappende haardvuurtjes ‘verwarmden’ het digibord. Allerlei lekkers werd binnengebracht en daarna was alles klaar voor een mooi feest.

Kinderen in hun mooiste kerstoutfit, ouders opa’s en oma’s, kleine broertjes en zusjes en de leerkrachten mengden zich tijdens het kerstdiner. Iedereen liep langs het buffet om een bordje vol te scheppen met lekkers. Na een uurtje zag het buffet er ook aardig leeg uit.
Daarna was het tijd voor het volgende onderdeel: de optocht. Het was buiten gelukkig net droog geworden. Onder begeleiding van gitaarmuziek liep de stoet al zingend door de wijk. De kinderen hadden zelfgemaakte lampionnen bij zich, meegedragen aan een kleurige stokje met lampjes.
Eenmaal terug op school wachtte een laatste verrassing: een vakantiegroet van de kerstman. Alle kinderen kregen van hem een hand, maar ook een grote kerstkrans voor thuis. Terwijl een aantal juffen maar niet genoeg kreeg van Feliz Navidad, ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.