Home / Doesburg-Regiobode / Kerst bij Vrouwen van Nu

Kerst bij Vrouwen van Nu

ANGERLO – Bij de Vrouwen van Nu in Angerlo is de kerstbijeenkomst het hoogtepunt van het jaar. Dit jaar vindt deze bijeenkomst plaats op 20 december. Voor deze avond is Zwaan Stam uit Doesburg uitgenodigd. Zij speelt piano, zingt en werkt in het theater als docent en uitvoerend kunstenaar. Deze avond zingt ze Nederlandse, Engelse en Franse kerstliederen. Bij sommige nummers kan worden meegezongen. De bijeenkomst is voor leden en begint om 19.45 in de Meent. De toegang is gratis, maar aan het eind van de avond is er een collectie voor de Stchting ALS en de Maag-Darm-LeverStichting.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.