Home / Nieuws / Kampioenschap gaat naar vv Dieren JO12-1

Kampioenschap gaat naar vv Dieren JO12-1

DIEREN – Het bleef tot het laatste moment spannend of de jongens van de JO12-1 van vv Dieren kampioen zouden worden. Hiervoor moesten ze de laatste wedstrijd tegen medekoploper Basteom winnen. Niet alleen Basteom, ook Doesburg had nog een kans op het kampioenschap. Het was tijdens deze laatste memorabele wedstrijd dan ook erg druk langs de kant en er werd ontzettend door de toeschouwers met de jongens meegeleefd.
Het team van vv Dieren was vanaf het begin scherp en goed bij de les. De spanning nam gedurende de wedstrijd toe, bij spelers én toeschouwers, want voor het kampioenschap móest er immers gewonnen worden. Uiteindelijk viel het beslissende doelpunt zeven minuten voor tijd en werd het 1-0. Op het eind werd het nog billenknijpen, een bal op de paal en een goede redding van de Dierense keeper zorgden er uiteindelijk voor dat vv Dieren JO12-1 het kampioenschap binnensleepte.
Reden voor een feestje! Voor iedere speler was er een beker en medaille, waarna de erehaag met muziek in de kantine volgde. Trainer Jan sprak een paar mooie, ontroerende woorden en patat en een rondrit door Dieren maakte het feest compleet. De jongens gaan nu door naar de tweede klasse.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.