Home / Brummen-Regiobode / Kaartverkoop Rode-loperconcert Olto

Kaartverkoop Rode-loperconcert Olto

LOENEN – Olto uit Loenen houdt zaterdag 8 december een rode-loperconcert, speciaal om alle vrienden van de muziekvereniging te bedanken voor alles wat zij doen. Deze vrienden (donateurs, vrijwilligers en sponsoren) hebben een uitnodiging ontvangen en hebben zich inmiddels aan kunnen melden voor dit concert. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, maar toch naar het concert wil, kan alsnog een mail sturen naar rodeloperconcert@olto.nl. De kaartverkoop start nu voor andere belangstellenden bij de Spar in Loenen en bij de leden. Het belooft een bijzondere avond te worden met optredens van de drie orkesten: jeugdorkest, harmonieorkest en drumfanfare. Thirza van der Zee presenteert de avond en zij zal met de drie orkesten een aantal stukken zingen. Het concert begint om 19.30 uur in De Brink. De zaal is om 19.00 uur open. Er is een maximum aantal kaarten beschikbaar. Dresscode is gala of andere nette kleding.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.