Home / Brummen-Regiobode / Kaartmarathon Eerbeekse Boys

Kaartmarathon Eerbeekse Boys

EERBEEK – Op zaterdag 12 januari houdt voetbalvereniging Eerbeekse Boys de jaarlijkse kaartmarathon. Vanaf 09.00 uur wordt er gespeeld in de kantine van de club aan de Veldkantweg. De inschrijving is geopend. Er kunnen maximaal honderdtwintig mensen meedoen, dus tijdig aanmelden wordt aanbevolen. Meer informatie is verkrijgbaar bij Wim Bosman of Jan van der Veen of door een mail te sturen naar communicatie@eerbeekseboys.nl.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.