Home / Belangrijk / Kaartjes kopen voor toneel in Empe

Kaartjes kopen voor toneel in Empe

EMPE – Ieder jaar voert toneelvereniging PJG Empe een toneelstuk op in ’t Oortveld in Empe. In februari wordt het blijspel Wat een Peerdespul gebracht door de enthousiaste toneelspelers. De kaartverkoop is al gestart.

Het stuk in drie bedrijven speelt zich af op de boerderij van de gebroeders Siebring. Klaas Siebring is veeboer en zijn broer Geert ziet meer in paarden. Klaas is het daar niet mee eens. Als Geert toch zijn zin doordrijft, met medewerking van Evert, hun knecht, barst op een dag de bom. De broers gaan ieder hun eigen weg op de boerderij en er komen steeds bijzondere gasten aan bij de boerderij. Dit leidt tot verwarring en hilariteit bij zowel publiek als spelers.

Het toneelstuk wordt zaterdag 2 en 9 februari om 13.30 èn 20.00 uur opgevoerd. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk kunnen online gekocht worden via www.pjgtoneelempe.nl. Kaarten voor de zaterdagmiddag kunnen aan de deur gekocht worden. Omdat de PJG Voorst veertig jaar bestaat, wordt het stuk naast de genoemde data door de toneelspelers nog een extra avond ten tonele gebracht. Deze avond is voor oud-spelers, oud-bestuursleden en andere genodigden en staat in het teken van het jubileumjaar.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.