Home / Brummen-Regiobode / Jubilerend hovenier aan de slag

Jubilerend hovenier aan de slag

KLARENBEEK – Al 12,5 jaar maakt Hoveniersbedrijf Harry de Winkel uit Klarenbeek met liefde en passie veel tuinen een stukje mooier. Tuinliefhebbers kunnen bij Harry terecht voor het gehele plaatje, van tuinontwerp tot tuinrenovatie tot onderhoud. Het bedrijf is hierdoor niet meer weg te denken uit de omgeving.
Ter gelegenheid van het 12,5-jarig jubileum gaan de medewerkers van het hoveniersbedrijf op donderdag 6 december geheel belangeloos aan de slag op kinderboerderij De Maten in Apeldoorn. Diverse bedrijven hebben een bijdrage gesponsord in de vorm van producten en Hoveniersbedrijf Harry de Winkel zorgt ervoor dat alles een plek krijgt. Zo wordt gezamenlijk de kinderboerderij opgefleurd, waar de hele gemeenschap van kan genieten.

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.