Home / Belangrijk / Jonge talenten bij Podium Palisium

Jonge talenten bij Podium Palisium

EERBEEK – Zondag 16 december treden vier opvallende jonge talenten, prijswinnaars van het Prinses Christina Concours (PCC) op bij Podium Palisium in Eerbeek. Sara van den Brink (foto) speelt harp en won meerdere concoursen, onder meer het befaamde Rosa Spier Concours.

In 2017 slaagde zij cum laude voor haar D-examen. Zij speelt onder andere werk van Scarlatti. Zangeres Roza Herwig had onder andere les bij Miranda van Kralingen. Zij won het PCC in 2015 als violiste en in 2018 als zangeres. Roza zal werk van Rossini, Schubert en Gershwin zingen. Rens Rutten, marimba, won niet alleen het PCC, maar bij het solistenconcours in Bladel maar liefst vijf keer de eerste prijs. Camiel Lemmens, virtuoos op de hoorn, speelt onder andere in de Koninklijke Harmonie van Thorn, het witte dorpje in Limburg. Hij laat zich horen in Strauss. Na het concert kan men nader kennis maken met deze jonge talenten.
Het optreden vindt plaats in Palisiumpark 2 in Eerbeek. Het concert begint om 12.00 uur en vanaf 11.30 uur is er koffie te verkrijgen. De toegangsprijs bedraagt 25 euro inclusief koffie, drankjes na afloop en een programma. Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via ruud.vandermeer@planet.nl.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.