Home / Brummen-Regiobode / Jonge Ouder Café

Jonge Ouder Café

BRUMMEN – Dinsdag 18 december is er wederom een Jonge Ouder Café in Bibliotheek Brummen, een samenwerking tussen SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart. Iedere derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van baby tot vier jaar elkaar ontmoeten en ervaringen samen delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in de bibliotheek van Brummen en geïnteresseerden kunnen gewoon binnenlopen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.