Home / Doesburg-Regiobode / Jaarconcert Gregorius Giesbeek

Jaarconcert Gregorius Giesbeek

GIESBEEK – Op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, verzorgt fanfare St. Gregorius haar traditionele jaarconcert in de St. Martinuskerk in Giesbeek. Het thema is Stars and Stripes. De vereniging neemt luisteraars tijdens het concert mee op een muzikale reis door Amerika.

Jong en oud spelen voor en met elkaar en de diverse disciplines van de vereniging wisselen elkaar af. In de muziekstukken staat Amerika centraal. Enkele nummers worden vocaal ondersteund door Irma Vermeulen en Jacques Verkerk. Het orkest, onder leiding van Dineke Griek, speelt deze avond onder meer Surfing USA uit een medley van de Beach Boys en het bekende New York, New York van Frank Sinatra. De slagwerkgroep, onder leiding van Edwin Rosmulder, speelt onder andere dé zomerhit van 2018, Havana, en Theo Hammink neemt luisteraars samen met het leerlingenorkest en het stuk Pirates of the Caribbean mee naar de eilanden in de Caribische Zee. Het belooft een verrassend concert te worden.
De kerk is open om 19.15 uur voor het concert dat om 20.00 uur begint. De toegang is gratis.

Lees ook

Na lange tijd weer optreden in Gasthuiskerk

DOESBURG – Na tijden van noodgedwongen sluiting konden muziekliefhebbers zaterdag 12 juni weer hun hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.