Home / Brummen-Regiobode / IVN-wandeling met erwtensoep

IVN-wandeling met erwtensoep

LOENEN – Natuurorganisatie IVN houdt op zaterdag 29 december een wandeling van 15 kilometer in de buurt van Loenen. IVN vertelt onderweg iets over de historie en natuur, maar ‘probeert wel de pas erin te houden’.

De route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen. Na afloop, rond 15.30 uur, wordt erwtensoep geserveerd, maar een licht lunchpakket met iets te drinken wordt aanbevolen.
De start is om 10.00 uur bij kasteel Ter Horst in Loenen. IVN vraagt wandelaars om om 9.30 uur aanwezig te zijn in verband met de koffie en de administratieve afhandeling. De wandeling eindigt rond 15.30 uur met het erwtensoepbuffet. De kosten bedragen 8,50 euro. IVN-leden en donateurs betalen 7,50 euro. De bedragen moeten ter plaatse worden voldaan. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot donderdag 27 december.
Voor opgave en informatie kunnen wandelaars terecht bij Chris Holtslag via tel. 0313-653113 of het mailadres chrisholtslag@ziggo.nl.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.