Home / Brummen-Regiobode / Inzamelingsactie voor asieldieren

Inzamelingsactie voor asieldieren

EERBEEK – Om dieren in die in het asiel zitten ook eens iets extra’s te geven in de kerstperiode, is Natasja Grenzenberg een inzameling begonnen. Ze verzamelt speeltjes en voer aan huis in Eerbeek.

“Mijn eigen Duitse herdershond is hartstikke verwend”, zegt Natasja. “Maar ondertussen is er weinig aandacht voor de honden en katten die nu in het asiel zitten. Ik zou het mooi vinden als die óók eens iets extra’s kregen met Kerst.” En daarom is ze spontaan een inzamelingsactie begonnen. “Ik heb het nagevraagd en de asielen willen het liefst speeltjes voor honden en katten, kattensnoepjes en koekjes en kluiven voor honden.”
Iedereen die iets over heeft – het mag niet over de datum zijn – kan dit bij Natasja thuis langs brengen aan de Steenbeekstraat 49 in Eerbeek. Wie haar niet thuis treft, kan de spullen bij de voordeur achterlaten. Natasja zamelt de komende week spullen in en wil dan maandag 17 december langs bij de asielen om uit te delen. “Ik denk aan Klarenbeek en Zutphen, maar ik kan misschien ook nog naar Doetinchem en Arnhem. Hoe meer ik heb, hoe meer ik uit kan delen!”
Natasja heeft ook bedrijven in de regio benaderd en heeft onder andere van Vitakraft en Dekamarkt al spulletjes gekregen. Met andere bedrijven en winkeliers is ze nog in gesprek. Het ziet er naar uit dat ze over een poosje met een auto vol voer en speeltjes op pad kan.
Wie meer wil weten over de actie van Natasja, kan haar vinden op Facebook.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.