Home / Rheden-Regiobode / Inzameling spullen rommelmarkt Gelreband

Inzameling spullen rommelmarkt Gelreband

DIEREN – Op zaterdag 1 december kunnen er weer spullen ingeleverd worden voor de jaarlijkse rommelmarkt van Gelreband Dieren. Deze inzameling vindt plaats tijdens de boekenmarkt die van 10.00 tot 12.00 uur wordt gehouden. Gelreband Dieren geeft elke eerste zaterdag van de maand de gelegenheid om spulletjes die mensen niet meer gebruiken in te leveren bij het clubgebouw van de Gelreband aan de Imboslaan 69 te Dieren (achter het Tango-tankstation). De rommelmarkt zelf vindt plaats in juni 2019.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.