Home / Doesburg-Regiobode / Inschrijving voor carbidschieten Hummelo

Inschrijving voor carbidschieten Hummelo

HUMMELO – Maandag 31 december, oudjaarsdag, knallen in Hummelo weer de carbidbussen aan de Greffelinkallee. Teams van twee personen kunnen zich inschrijven om mee te doen aan deze unieke wedstrijd om de Karperbokaal.

Deelnemers komen op oudjaarsdag met hun melkbus naar het terrein aan de Greffelinkallee om het tegen elkaar op te nemen op verschillende onderdelen, zoals het afstandschieten, vangvallen en vogelschieten. Dit vergt de nodige kunst en concentratie. Wie de meeste punten haalt, wint de onvolprezen Karperbokaal. Ook is er een prijs voor ‘ut wietste schot van de dag’.
De inschrijving is geopend en de eerste teams staan al op de rol. Opgave is nog steeds mogelijk via carbidschietenhummelo@gmail.com onder vermelding van de namen van de teamleden. Dit zijn twee personen, waarvan er minimaal één een relatie heeft met Hummelo. Deelnemers dienen zestien jaar of ouder te zijn en mogen alleen deelnemen met een originele melkbus van maximaal 40 liter, eventueel op een ludieke installatie.
Het openingsschot valt om 11.00 uur, de prijsuitreiking is gepland voor 17.00 uur. In de tussentijd is er voor het publiek voldoende vertier met de knallende bussen, enthousiaste hardwerkende deelnemers en een hapje en een drankje en dat alles in een gemoedelijke Hummelse sfeer.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.