Home / Rheden-Regiobode / Inloop over structuurvisie Dieren

Inloop over structuurvisie Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden heeft, samen met bewoners, ondernemers en organisaties, een nieuwe structuurvisie opgesteld voor het dorp Dieren. Iedereen kan tot 8 januari zijn mening geven over dit ontwerp. Op woensdag 12 december tussen 16.00 en 20.00 uur is aan Diderna 7 een pop-upstore geopend voor geïnteresseerden. In deze tijdelijke winkel is de structuurvisie op papier in te zien, zijn informatieve posters te bekijken en zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden.
De ontwerpstructuurvisie voor Dieren, getiteld Dieren, Mijn Dorp van Morgen, benoemt de kwaliteiten van het dorp, maakt ruimtelijke keuzes voor de toekomst en geeft een ontwikkelkoers richting 2030. De structuurvisie beschrijft hoe het dorp er in de toekomst uit zou moeten zien en welke maatregelen in de komende jaren genomen moeten worden om dat te bereiken. Hierbij wordt rekening gehouden met uiteenlopende vraagstukken als vergrijzing, locaties die verbeterd kunnen worden, leefbaarheid in de buurt en wat daar voor nodig is, het bedrijventerrein en het gebied langs het Apeldoorns Kanaal.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.