Home / Brummen-Regiobode / Informatieavond Fietspad Apeldoorn-Klarenbeek

Informatieavond Fietspad Apeldoorn-Klarenbeek

KLARENBEEK – Donderdag 29 november verzorgt de gemeente Apeldoorn een informatieavond over de aanleg van een dubbelzijdig vrijliggend fietspad tussen Apeldoorn en Klarenbeek. Deze avond voor inwoners van Klarenbeek wordt gehouden in het MFC. Tussen 19.15 en 19.45 uur worden de plannen gepresenteerd. Aansluitend is er tot 21.00 uur gelegenheid om deze te bekijken en vragen te stellen.
In februari dit jaar zijn de eerste schetsen gepresenteerd voor een aan te leggen vrijliggend, dubbelzijdig fietspad langs de Polder- en Elsbosweg. Inmiddels is er door de gemeente Apeldoorn een Voorlopig Ontwerp gemaakt met het definitieve tracé van fase 1 (deel tussen Rijksweg A1 en Rijksweg A50). Tijdens de informatieavond worden deze plannen gepresenteerd. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Lees ook

Cederweg in Klarenbeek kleurt oranje

KLARENBEEK – In veel straten in dorpen en steden wapperen nu vrolijk de oranje vlaggetjes. …

One comment

  1. R van Apeldoorn

    Ik was zelf die avond helaas verhinderd.
    Is er een tijdsbestek genoemd wanneer dit fietspad gerealiseerd zou moeten zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.