Home / Rheden-Regiobode / Inbreker breekt enkel

Inbreker breekt enkel

DIEREN – De politie in Dieren kreeg vorige week woensdag een melding van een woninginbraak. Daarbij was de verdachte mogelijk nog in de buurt aangezien de melder nog een stem hoorde. Een wilde achtervolging werd het niet, zo schrijft de politie op haar Facebookpagina. Wat bleek? De verdachte, een 31-jarige man, was vanaf de eerste verdieping naar beneden gevallen en brak daarbij zijn enkel. De verdachte is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De zaak wordt verder onderzocht.

Lees ook

Kerkbalans van start aan de Veluwezoom

REGIO – Halverwege de maand januari starten veel kerken en parochies in Nederland met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.