Home / Rheden-Regiobode / Inbreker breekt enkel

Inbreker breekt enkel

DIEREN – De politie in Dieren kreeg vorige week woensdag een melding van een woninginbraak. Daarbij was de verdachte mogelijk nog in de buurt aangezien de melder nog een stem hoorde. Een wilde achtervolging werd het niet, zo schrijft de politie op haar Facebookpagina. Wat bleek? De verdachte, een 31-jarige man, was vanaf de eerste verdieping naar beneden gevallen en brak daarbij zijn enkel. De verdachte is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De zaak wordt verder onderzocht.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.