Home / Brummen-Regiobode / Inboedel Concordia onder de hamer

Inboedel Concordia onder de hamer

BRUMMEN – Na het faillissement van Concordia in Brummen, probeert de curator nog zoveel mogelijk schuldeisers af te betalen. Dit gebeurt onder andere door de verkoop van de inboedel van het café en de kegelballenfabriek. Veilinghuis Bouwman en Bouwman in Brummen veilt de meest uiteenlopende artikelen, variërend van meubilair tot reclamemateriaal en van kegelballen tot gereedschap. De live veiling vindt plaats op zaterdag 19 januari, vanaf 13.30 uur in het café aan de Engelenburgerlaan. Daarnaast is het ook mogelijk om online te bieden via www.veilinghuisbouwman.com. Hier is ook de volledige catalogus terug te vinden.

Lees ook

Brummen krijgt budget voor energie besparen in woning

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat inwoners helpen bij het besparen van energie in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.