Home / Brummen-Regiobode / InBetween zingt met Kerst

InBetween zingt met Kerst

BRUMMEN – Het Brummense koor InBetween repeteert voor Kerst. Het gemengd koor heeft de komende weken diverse optredens staan in de omgeving en is daarvoor druk bezig een kerstrepertoire in te studeren.

Zo zingen de dames en heren zondag 9 december tussen 12.00 en 13.30 uur tijdens het Dickensfestival in de Emmastraat in Velp. Op zaterdag 15 december is het koor te beluisteren tijdens de Wintermarkt in de Ludgeruskerk in Hall. De kerstperiode wordt op maandag 24 december afgesloten met een besloten concert in de hal van Klein Engelenburg in Brummen.
Vooruitlopend op deze kerstconcerten geeft InBetween zaterdag 8 december een optreden met een heel ander karakter. Bij de opening van de actie Write for Right van Amnesty International afdeling Voorst zingt het koor vijf toepasselijke nummers, om 10.30 uur in de bibliotheek op het marktplein in Twello. Ook hierbij is publiek welkom.
Wie door deze concerten geïnspireerd raakt om in januari mee te zingen met InBetween, kan voor meer informatie een e-mailtje sturen naar secr.inbetween@gmail.com.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.