Home / Rheden-Regiobode / In discussie met wethouder

In discussie met wethouder

RHEDEN – Het COSBO, de overkoepelende organisatie van de seniorenverenigingen in de gemeente Rheden en Rozendaal, nodigt alle senioren uit beide gemeenten uit voor een discussiemiddag op donderdagmiddag 29 november in Partycentrum Ons Huis in Rheden. Wethouder Gea Hofstede, die het sociaal domein in haar portefeuille heeft, is deze middag aanwezig. Zij vertelt wat de gemeente Rheden voor ouderen te bieden heeft op het gebied van toekomstbestendig wonen, veiligheid in en om het huis, zorg op maat, hulpmiddelen en inkomen. De middag begint om 13.30 uur en de inloop is vanaf 13.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.