Home / Doesburg-Regiobode / Ik vind: Wonen op de Koppelweg

Ik vind: Wonen op de Koppelweg

Nog niet zolang geleden moesten we als gemeenteraad een keuze maken met betrekking tot de nieuw te bouwen appartementen aan de Koppelweg. De keuze werd dat er tachtig woningen gebouwd mogen worden met een maximale hoogte van zes bouwlagen.
Wanneer de SP Doesburg aan wethouder Mulder vraagt wat voor appartementen hier dan komen, krijgen we als antwoord dat de appartementen in het middensegment terechtkomen….. Dan vraag je je af wat dat middensegment is.
Nou, zelfs de SP moest er van slikken. Een prijs van minimaal 350.000 euro, is dat middensegment? Zoals het er nu voorstaat is dat uitsluitend voor een kleine groep Doesburgers weggelegd. Maar op deze mooie plek zou iedereen wel willen wonen. Zoiets lapt het college aan zijn laars. De wethouder is namelijk niet van plan om eisen te stellen aan het soort woningen. Dan breekt bij ons de klomp! We zijn er toch voor álle Doesburgers mevrouw de wethouder?

Heidy Melissen
Fractievoorzitter SP Doesburg

Lees ook

Na lange tijd weer optreden in Gasthuiskerk

DOESBURG – Na tijden van noodgedwongen sluiting konden muziekliefhebbers zaterdag 12 juni weer hun hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.