Home / Doesburg-Regiobode / Ik vind: Engel in de Aldi (2)

Ik vind: Engel in de Aldi (2)

Ik vind: Engel in de Aldi (2)

Ik wil de anonieme schrijver bedanken voor het zeer hartverwarmende verhaal over de engel in de Aldi op de Ooi, vorige week in Regiobode. Ook voor de vrouw, die deze man te hulp kwam zodat hij alle boodschappen mee kon nemen voor zijn eerste levensbehoefte, neem ik mijn petje af.
Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik niet weet of ik zo had gehandeld en of dit in mij was opgekomen. Wel weet ik zeker dat ik hetzelfde gevoel had gehad als de schrijver die bij de kassa dit alles observeerde. Ook mooi dat de schrijver wilde weten wie deze bijzondere vrouw is met dit gulle gebaar.

Hermien Bas

Lees ook

BoekStartdagen in bibliotheek Doesburg

DOESBURG – De bibliotheek West-Achterhoek, waar de vestiging in Doesburg deel van uitmaakt, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.