Home / Rheden-Regiobode / Ik vind: Doesburgsedijk

Ik vind: Doesburgsedijk

Met verbazing heb ik de inzending van de heer Fels gelezen. Een uiteenzetting waarom het rijk en de gemeente vanwege gemaakte afspraken de dijk dient af te sluiten. Afspraken zijn afspraken, maar in een veranderend klimaat kan het zijn dat je deze gaat heroverwegen.
Overigens is gebleken dat er in Nederland al lang geen afspraak is afspraak meer is. Het beste voorbeeld hiervan is premier Rutte. De reden van dit alles is doodgereden diertjes. Dat verbaast mij, ik gebruik de dijk al 24 jaar en heb werkelijk nog nooit een doodgereden dier zien liggen. Ook nooit zien oversteken trouwens.
Wel gaat hij voorbij aan de winkeliers en bedrijvigheid in Dieren-Zuid! Die hebben het al zwaar en krijgen met sluiting de laatste tik.
De Traverse gaat ook met de tunnel bij het kanaal de verkeersdoorstroming in Dieren niet veranderen. Je staat nog steeds voor de spoorbomen te wachten. Met de afsluiting van de dijk gooi je alleen nog maar meer verkeer voor de spoorbomen.

Steven Roelofs,
Dieren

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.