Home / Doesburg-Regiobode / Ik vind: Bravo gemeente Doesburg

Ik vind: Bravo gemeente Doesburg

Herinnert u zich nog dat ik ruim een maand geleden in deze rubriek geprobeerd heb de onveilige en onoverzichtelijke kruising Leigraafseweg – Angerloseweg in Beinum West in Doesburg te schetsen? Dit naar aanleiding van het vitaliseringsplan van de gemeente Doesburg betreffende het industrieterrein Leigraafseweg. Ik bracht het idee naar voren ook genoemde kruising, als entree naar het industrieterrein, hierbij te betrekken.

Tot mijn verrassing lees ik in het dagblad De Gelderlander van deze week dat komend jaar het plan tot uitvoer wordt gebracht, inclusief een reconstructie van de kruising in de vorm van onder andere het aanleggen van een verlengd voetpad, het doortrekken van de fietsstrook tot aan de Didamseweg, het aanbrengen van nieuwe verlichting, waardoor kruising van verschillende soorten van weggebruikers wordt beperkt en hiermee overzichtelijker en veiliger wordt. En dat de gemeente, naast de bijdrage van de provincie, hiervoor extra geld reserveert voor het hierdoor duurder makend project. Het is heel goed mogelijk dat mijn voorstel reeds deel uit maakte van het gemaakte plan.Toch kwam even de gedachte in mij op: Dat is snel. Zie je wel de gemeente luistert wel.
Bravo gemeente Doesburg.

Dick Brons,
Doesburg

Lees ook

Na lange tijd weer optreden in Gasthuiskerk

DOESBURG – Na tijden van noodgedwongen sluiting konden muziekliefhebbers zaterdag 12 juni weer hun hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.