Home / Rheden-Regiobode / Iedereen welkom bij computerclub

Iedereen welkom bij computerclub

RHEDEN – Op zaterdag 5 januari kunnen belangstellenden binnenlopen bij de clubmiddag van de Stichting Atari Computer Club (STACC). De club begint het nieuwe jaar feestelijke onder het genot van een oliebol. De bijeenkomst wordt gehouden in het Dorpshuis in Rheden en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. STACC benadrukt dat niet alleen Atari-fans, maar alle computergebruikers welkom zijn. De computerclub komt elke eerste zaterdag van de maand bij elkaar. Er worden allerlei zaken behandeld. Het nieuwe jaar begint de club met de herhaling van computergebruik in de breedste zin van het woord.

www.stacc-computerclub.nl

Lees ook

Rheden gaat door met programma Jongeren Op Gezond Gewicht

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden gaat de komende jaren verder met het programma Jongeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.