Home / Belangrijk / Honderden bezoekers voor Milestone

Honderden bezoekers voor Milestone

LOENEN – Zaterdagavond 15 december zette Milestone de kroon op het veertigjarige bestaan van de band. In een volle zaal van De Brink in Loenen werd het samen met honderden bezoekers een bijzondere avond voor de rockers. DJ Henk Hoekman trapte de avond succesvol af met zijn singleparty en was zo de perfecte opwarmer voor de band. Milestone begon het concert met een indrukwekkende ode aan de vorige week overleden oudbassist van de band, Justus Russelman. Daarna volgden de hits uit vijftig jaar pop- en rockgeschiedenis elkaar in rap tempo op. Er werd massaal meegezogen en gedanst door het publiek. Een van de hoogtepunten was het gastoptreden van de pas 21-jarige Jur Schotpoort uit Eerbeek. Hij liet zien dat hij een groot talent is. Met Hey Jude van The Beatles werd de prachtige avond in stijl afgesloten, waarna het nog lang onrustig bleef in hartje Loenen.

Lees ook

Cultureel aanbod op Brummense basisscholen voortgezet

GEM. BRUMMEN – Het convenant Cultuureducatie, dat door alle schoolbesturen en Stichting Welzijn Brummen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.