Home / Brummen-Regiobode / Honderdduizendste passagier Buurtbus Oosterhuizen Lieren

Honderdduizendste passagier Buurtbus Oosterhuizen Lieren

LIEREN – Donderdag 29 november was het feest bij de vrijwilligers van de Buurtbus Oosterhuizen Lieren. Het aantal van honderdduizend passagiers werd gehaald, vlak voor het tienjarig bestaan op 13 december. Wethouder Wim Willems stond bij het busstation in Apeldoorn klaar om deze passagier te verwelkomen en hem namens de gemeente in de bloemetjes te zetten. Voorzitter Joop de Hoog overhandigde hem namens de Buurtbusvereniging een cadeaubon.
Deze passagier, Aldo de Vos uit Loenen, maakt vrijwel dagelijks gebruik van de buurtbus. Hij studeert in Utrecht. Aldo: “Als de buurtbus er niet was, had ik allang op kamers gemoeten in Utrecht. Als student reis ik gratis en de buurtbus stopt voor ons huis. Een ongekende luxe!”
Wie mee wil helpen de volgende honderdduizend passagiers te vervoeren, kan contact opnemen met Joop de Hoog, voorzitter van de Buurtbusvereniging Oosterhuizen Lieren via tel. 06 – 43934886.

Lees ook

Cultureel aanbod op Brummense basisscholen voortgezet

GEM. BRUMMEN – Het convenant Cultuureducatie, dat door alle schoolbesturen en Stichting Welzijn Brummen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.