Home / Belangrijk / Hockeykampioenen

Hockeykampioenen

DIEREN – Eigenlijk was de laatste wedstrijd van dit hockeyseizoen al niet meer spannend. De jongens C1 van de Dierense hockeyclub MHC wonnen wedstrijd na wedstrijd. Ze waren gewoon niet te verslaan en kunnen zich dus terecht ongeslagen kampioen noemen.

Dit betekent dat de jongens na de winterstop in een hogere klasse gaan hockeyen. En dat ze dus nog harder moeten gaan trainen. Zin hebben de jongens daar zeker in. Na de winterstop staan ze met z’n allen weer met veel plezier klaar om nog beter te worden. Jongens die zin hebben om mee te doen met dit enthousiaste team, kunnen zich melden bij de club.

www.mhcdieren.nl

Lees ook

SC EDS streeft naar open club op een vitaal sportpark

ELLECOM – SC EDS wil graag, als open club, voor alle inwoners van Ellecom en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.