Home / Brummen-Regiobode / Het P@rk zamelt in voor Voedselbank

Het P@rk zamelt in voor Voedselbank

BRUMMEN – Zoals ieder jaar wordt het kerstfeest gevierd op Kindcentrum het P@rk in Brummen. Dit betekent samen zijn en genieten van lekkere hapjes, maar de kinderen staan er ook bij stil dat niet voor iedereen een lekker hapje is weggelegd.

Ze leren dat veel gezinnen het financieel moeilijk hebben en op de centjes moeten letten. Daarom wilde het Kindcentrum iets doen voor minderbedeelden in de gemeente Brummen. In overleg met de Voedselbank in Zutphen is afgesproken een inzameling te houden. In elke klas werd een kratje gezet en leerlingen mochten deze vullen met boodschappen die ze thuis konden missen. Ze vonden dit allemaal een geweldig idee en waren stuk voor stuk enthousiast. In een mum van tijd waren alle kratten gevuld en daar zal de Voedselbank blij mee zijn. Zo kunnen de vrijwilligers daar weer meer boodschappen uitdelen en hebben de minderbedeelden weer iets meer te besteden tijdens de kerstdagen.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.