Home / Brummen-Regiobode / Herdenking bij Bosoord

Herdenking bij Bosoord

LOENEN – Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer een herdenking van de 35 slachtoffers van de bom, die op 10 december 1944 om 14.00 uur viel op Bosoord in Loenen. Op dat tijdstip herdenken nabestaanden en belangstellenden maandag 10 december deze gebeurtenis bij het muurmonument aan de achtergevel van Bosoord. De namen van de slachtoffers zullen genoemd worden en enkele minuten stilte in acht worden genomen. Daarna is er een ontmoeting in Boschoord.

Lees ook

Jaap Schut speelt doedelzak voor kinderen in Colombia

EERBEEK – Op zaterdag 17 Augustus speelt Jaap Schut bij de Jumbo in Eerbeek weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.