Home / Brummen-Regiobode / Herdenking bij Bosoord

Herdenking bij Bosoord

LOENEN – Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer een herdenking van de 35 slachtoffers van de bom, die op 10 december 1944 om 14.00 uur viel op Bosoord in Loenen. Op dat tijdstip herdenken nabestaanden en belangstellenden maandag 10 december deze gebeurtenis bij het muurmonument aan de achtergevel van Bosoord. De namen van de slachtoffers zullen genoemd worden en enkele minuten stilte in acht worden genomen. Daarna is er een ontmoeting in Boschoord.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.