Home / Rheden-Regiobode / Hennepkwekerij opgerold

Hennepkwekerij opgerold

Hennepkwekerij opgerold

DIEREN – De politie van Dieren heeft in de ochtend van vrijdag 30 november een hennepkwekerij opgerold aan de Willem Landrelaan in Dieren. In de woning stonden 559 planten. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. Dit werd ontdekt door een medewerker van Liander. De planten zijn vernietigd en de apparatuur is in beslag genomen. Daarnaast heeft de politie nog een gestolen fiets gevonden in de achtertuin. Beide zaken worden verder onderzocht.

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.