Home / Belangrijk / Henk Hulshof ontvangt eerste fles wijn met zijn eigen etiket

Henk Hulshof ontvangt eerste fles wijn met zijn eigen etiket

LAAG-KEPPEL/ DREMPT – Kunstenaar Henk Hulshof van Galerie 1880 in Laag-Keppel ontving donderdag 29 november uit handen van Job en Neeltje Huisman van wijnboerderij ‘t Heekenbroek in Drempt de eerste fles wijn, voorzien van een gloednieuw, door hem ontworpen, etiket. Het begon met een spontane e-mail van Rick Hulshof met een voorstel om een kunstwerk van zijn vader Henk te gebruiken voor een etiket. Job en Neeltje namen de uitdaging aan en Henk ging aan de slag om een kunstwerk voor de wijn IJsselpracht te schilderen. Teis Albers ontwierp op basis van het kunstwerk het nieuwe etiket voor de IJsselpracht.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.