Home / Brummen-Regiobode / Hallse markt beroemd om kerststukken

Hallse markt beroemd om kerststukken

HALL – De kerststukken die elk jaar worden aangeboden op de kerstmarkt bij de Ludgeruskerk in Hall, zijn in de wijde omgeving bekend. Het is dan ook niet raar dat veel van de bezoekers bij de opening van de markt, afgelopen zaterdag, eerst naar de kramen met bakjes en takken liepen. Maar niet alleen de groendecoraties gingen grif van de hand, ook vele potjes jam en zelfgebreide wanten en truien wisselden van eigenaar. Een lekkere oliebol of een bordje boerenkool zorgde voor warmte en een goed gevulde maag. Muzikale optredens maakten deze gezellige markt compleet.

Foto: Han Uenk

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.