Home / Rheden-Regiobode / Gregoriusonderscheiding voor Berna van den Akker

Gregoriusonderscheiding voor Berna van den Akker

VELP – Zondag 18 november heeft Berna van den Akker de Gregoriusonderscheiding ontvangen voor haar vijftigjarig lidmaatschap bij het Ontmoetingskoor van de Onze Lieve Vrouwe Visitatie-kerk in Velp. Dit ereteken kan worden toegekend als hoogste onderscheiding aan een koor, instelling of persoon voor bijzondere verdiensten op plaatselijk of regionaal niveau. Toekenning van het ereteken geschiedt door het diocesaan bestuur van de NSGV met instemming van het hoofdbestuur. Vele jaren heeft Berna in verschillende samenstellingen en in verschillende kerken van de Eusebiusparochie vieringen muzikaal ondersteund. Het Ontmoetingskoor van de Onze Lieve Vrouwe Visitatie-kerk uit Velp feliciteert haar van harte en hoopt dat zij nog een aantal jaren blijft zingen.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.