Home / Alle-Regiobode / Gratis mediatraining voor bewonersinitiatieven

Gratis mediatraining voor bewonersinitiatieven

REGIO – Inwoners van de provincie Gelderland die bezig zijn met een bewonersinitiatief, of daar plannen voor hebben, kunnen zich aanmelden voor een gratis mediatraining. Ze leren van een ervaren journalist publiciteit te genereren voor het verhaal van hun initiatief. De eerste training voor inwoners van Arnhem en omliggende gemeenten wordt gegeven op woensdagavond 19 december van 19.30 tot 22.00 uur. Deelnemers ontvangen uiterlijk twee weken voor aanvang van de training de informatie over de locatie. Aanmelden kan via aanmelden@spectrumelan.nl onder vermelding van Mediatraining, naam en bewonersinitiatief.

www.spectrumelan.nl/trainingen

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.